Прогноза за времето за 12 септември, вторник   През нощта

...
Прогноза за времето за 12 септември, вторник   През нощта
Коментари Харесай

Във вторник отново слънчево, на места може за кратко да превали

Прогноза за времето за 12 септември, вторник
 
През нощта над по-голямата част от страната ще доминира ясно , на следващия ден - слънчево време . Ще има и по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Западна България за малко ще превали и прегърми . Сутринта в обособени региони в Източна България ще се образува краткотрайна мъгла. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър , който до вечерта ще се ориентира от запад-северозапад и малко ще се усили. Дневните температури едва ще се намалят и ще са най-вече сред 28° и 33°, за София – към 27°.
 
Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месец септември.
 
Преди обяд в масивите от Западна България ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачност и тук-там за малко ще превали. След обяд облачността ще се раздира и на всички места ще доминира слънчево време. Ще духа мощен, по най-високите елементи краткотрайно и плевел югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад и малко ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 14°.
 
По Черноморието ще доминира слънчево време. Сутринта тук-там за малко ще се образува мъгла. Преди обяд ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от запад. Максималните температури ще са 29–32°. Температурата на морската вода е 22–24°, на север от н. Калиакра – към 20°. Вълнението на морето ще е 1–2 бала.
 
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на Sinoptik.bg
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР